Vi sier takk til it-as…

og dere får en pose spiker i posten….

it-as er ute og graver om dagen. Det skal legges fiberkabler og coax omkring i nabolaget. Man bør vel ikke protestere på det, (om enn det kunne jo vært fristende å si ja til fiber, men nei til coax for kabeltv….) Forleden dag lå det noen plastrør over innkjørselen med noen bord inntil på hver side,

greit nok, men jeg ble litt skeptisk da jeg så at det var spiker i bordene som lå inntil.

Men jeg regnet med at de visste hva de gjorde. Det gikk i tre dager, men ikke i fire, da fant Hanne ut at et ene fordekket var flatt da hun skulle kjøre hjem fra et møte på UMB (litt ironisk tatt hensyn til hvor it-as stammer fra…) og ganske riktig, i dekket satt en spiker av samme type som i it-as’ planker… Nå er de plankene grundig fjernet og det er fristende å bestille et stort og tungt lass med grus for å se hva rørene sier til det… Men, i første omgang får det holde å sende et brev til it-as og ‘regne med at de holder meg skadesløse’…

This entry was posted in Bil, Hage. Bookmark the permalink.