For bilen var av japansk fabrikat…

og reservehjulet var nesten rustet i stykker….

En ting er kjøresikkerhet med ‘kompaktreservehjul’ men så spørs det hvordan det går når det aldri vedlikeholdes… Med et ‘normalt’ reservehjul, vil man jo ofte ha det ut når man legger om hjul. Jeg vet ikke om det har vært i bruk noen gang før, men hvis ikke er da ca 10 år og 130000 km hvor det har ligget under bilen og samlet fuktighet, salt, veistøv og annet snadder… Det var nesten så jeg ikke turde å sette det på, og det knaste stygt da jeg strammet, men det holdt fra Ås og hjem i hvert fall..

En på jobben måtte skifte felger pga gravrust, lurer på hva dette er for noe, da…

Forresten, det er pussig, greit nok at man sparer plass på å ha et smalere dekk som reserve (men hvor skal man da gjøre av det punkterte dekket?) men hvorfor i alle dager har det større diameter? 135/90D15 er tilsynelatende større enn ‘vognkortdekket’ 185/70R14. Og hvorfor er det diakonaldiagonaldekk?

This entry was posted in Bil. Bookmark the permalink.