Unison forsikring

Jeg har hatt forsikring gjennom forskerforbundets avtaler en lang tid, men nå er jeg på jakt etter noe annet. I forrige uke hadde jeg bilproblemer og prøvde å ringe unison før jeg bestilte berging, på deres kundenummer ringte det 3 ganger, så ble det brutt, jeg ringte igjen, 3 nye og brudd… etter et titalls forsøk gav jeg opp og ringte falken direkte. Noen få dager framover og det ligger et brev i postkassen, poststemplet 27 oktober, datert 27. februar med beskjed om at en av mine forsikringer var sagt opp fra 1. mars siden jeg ikke hadde betalt. et restbeløp skulle gå til inkasso dersom jeg ikke betalte det innen 9. oktober – ja, alle datoene er korrekte fra brevet. Som den gamlingen jeg er skriver jeg en mail for å få greie på hva dette er og sender den til en kontaktadresse fra websiden deres. 35 sekunder senere er mailen tilbake med beskjed om at mottakeradressen ikke finnes. Nytt forsøk via kontaktskjema på nettet. Ingen mail tilbake med beskjed om at det er mottatt og 1,5 arbeidsdager senere har jeg heller ikke mottatt noe svar på mitt relativt enkle spørsmål. Nytt forsøk i dag via unisons nettchat, da fikk jeg tak i en fyr som kunne fortelle meg at, nei, alt var i orden, min forsikring hadde aldri vært sagt opp.

Et så rotete og umulig å få tak i forsikringsselskap tør jeg rett og slett ikke bruke lengre. (Og selv med foreningsrabatt er de ikke nevneverdig billigere enn de store, så da er valget enkelt)

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

1 Response to Unison forsikring

  1. Morten says:

    Rett skal være rett – Etter to arbeidsdager fikk jeg svar på spørsmålet fra kontaktskjemaet – de var litt enklere å få kontakt med da jeg skulle ha en bilforsikring for en tid siden…

Comments are closed.