Gremmehjemreise

Litt sen avgårde fra jobben, kommer sliten og svett til Eiksmarka, banen er noen få minutter forsinket (ikke skjelden, men heller ikke noe man kan/bør satse på…)

Full stopp på Borgen, må komme videre på egen hånd

Får en taxi – og dermed en bekreftelse på hvorfor jeg ikke kjører Mercedes… tror ingen av våre biler hadde hatt noe problem med å komme seg løs fra den snøfonnen vi satte oss fast i… (Selv om det vel var vi som hadde vikeplikt, burde da Foresteren ha kjørt ut i snøen for å slippe oss fram, den hadde nok kommet seg løs uten problemer)

Rekker Drøbaksbussen med et skrik, kommer til skolen noen minutter på fire, hvor Liv Helene har fått tilbud om å bli med en venninne hjem (hadde jeg visst det tidligere, hadde stressnivået kunnet vært litt lavere)

Finner ut at mobiltelefonen ligger igjen i taxien….

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.