Gjenhør

En aldri så liten manko med den nye bilen er at den ikke har noen CD-spiller, bare kassett og radio. Det sier vel også sitt at da jeg prøvde bilen første gangen var alle forhåndsinstillingene på 88.0… Men lyden i anlegget er ikke dårlig, 4x20W (dvs 4 brokoblede forsterkere, regner jeg med) og 4 relativt velplasserte høyttalere gir bra trøkk og ikke plagsom lyd.

I dag skulle jeg på butikken og grafset ned i kassettskuffen for å få alternativer. den første (og beste?) kassetten var Imperiet – Live/Studio. Hoi! Der var det energi, den har jeg vel knapt hørt på de siste 10 årene. Jeg hadde planlagt å handle på rema, men for å få mer ut av kassetten, la jeg likesågodt turen bort på City…

Tidenes dårligeste begrunnelse for valg av butikk? Vel jeg dro i hvert fall ikke til Vinterbro, det hadde vært toppironisk, kjøre til et handlesenter for å få med mest mulig av de Thåström og de andre rabulistene i Imperiet…

This entry was posted in Bil, Musikk. Bookmark the permalink.