Forrige århundredes metoder

Forrige århundredes fagforening fortsetter lønnskampen med forrige århundres metoder, og som alltid, dinosauruser i dødskamp forstår ikke at de ikke kommer noen vei med å trampe på de raske og smarte som farter mellom beina på dem. Jeg spør igjen, hvorfor i alle dager finner ikke LO på noe bedre enn å plage hele samfunnet for å komme noen vei med sine saker? Det vil si, det er jo egentlig ikke så rart, det er jo et sted hvor de fortsatt har mer makt enn de fleste andre fagforeningene. Det som er det rare, er jo at forskerforbundet ikke har tatt til vettet og har begynt å arbeide for å få streik som virkemiddel ut av hele lønnsoppgjøret, dersom vi streiker, rammer det jo oss selv mye hardere enn alle andre grupper.

LOs streikeuttak i år er også en trussel mot ytringsfrihet, lokaldemokrati og lokalt forenings- og næringsliv. Med å stoppe distribusjon av lokalaviser gjør de det mulig for lokalpolitikere å få gjennom saker uten de plagsomme spørsmålene som kan komme opp når det diskuteres i lokalavisen og for lokalt næringsliv og lokale organisasjoner blir markedsføringen ødelagt.

Streik ut av lønnsoppgjøret nå!

Og bare så det er sagt, om forskerforbundet tar ut noen i streik, har de (i hvert fall) et medlem mindre.

This entry was posted in Jobb. Bookmark the permalink.