Aftenposten igjen…

Noen lærer visst aldri, telefonsalgsforsøk igjen selv om jeg klagde sist og følgende ble fyrt av til abbonementsavdelingen:

“Kan dere få stappet inn i systemet deres at jeg IKKE, gjentar IKKE vil bli oppringt av aftenposten. Har dere noe tilbud kan dere sende en epost. Jeg kommer ALDRI, gjentar ALDRI til å bestille noe større abbonement på grunn av en telefonselger, derimot gir telefonselgere fra aftenposten meg en sterk trang til å si opp det abbonementet jeg har – om det er det som skal til for at dere skal la være å plage meg.

Joda, jeg vet at dere har juridisk rett til å ringe meg opp all den tid jeg har et kundeforhold til dere, men sånn til opplysning er det fullstendig bortkastet tid og det eneste som dere kan oppnå¨med det er å miste meg som abbonent.

Med irritert hilsen”

Såpass irritert at det nesten er litt pussig at jeg ikke slo i filler tastaturet mens jeg skrev…

“Vi takker for din henvendelse til Aftenpostens kundesenter. Du vil få svar på e-post fra en kundekonsulent så snart saken din er ferdigbehandlet.” kom i svar. Spent på å se hva kundekonsulenten kommer med… (I følge Dogbert er ordet konsulent sammensat av ordene “con” og “insult”…)

Og så kom det en bekreftelse på at jeg er satt opp som “ikke ring opp” – vel vi får se… Og forøvrig, om noen andre vil kopiere brevet for bruk i tilsvarende situasjoner, så gjør gjerne det. Hyggelig å få en tilbakemelding i så fall.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.