På tide å avslutte denne dagen

På veien hjem var bussen blitt over en time forsinket på grunn av kaos med kongejubileum i sentrum, så regnværet hadde gitt seg litt til jeg måtte gå av, men det bøtta rimelig godt ned allikevel…. Men, etter å ha blitt frastjålet lommeboka litt tidligere i dag, så var det å måtte henge jakka til tørk da jeg var vel hjemme ikke så ille. Helt klassisk opplegg med folk som dytter så mye omkring på trikken at man må slite med å holde seg på beina for å ikke dette oppå de som står i nærheten… Men et par hundre kroner, og en liten bunke med kort kan også erstattes. Det som virkelig ødela denne dagen var nyhetene på jobben om at vakre, stilige, flotte, sterke Anne Lene er diagnostisert med langtkommen lungekreft. og da kan det være det samme med forsinkede busser, gjennomvåte klær eller tapte penger (og medfølgende pes med bank og andre).

Hva skal man ellers si til sånt?

Tror jeg går og legger meg…

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.