Clas Olssons kortleser

Advarsel! Ikke kjøp Clas Olssons 3,5″ interne minnekortleser om du har en PC du må få montert den i. Den er tilsynelatende et par mm både høyere og bredere enn hva en 3,5″ enhet skal være, trenger skohorn for montering. dvs så langt har jeg bare prøvd to forskjellige maskiner, den går ikke inn i noen av dem, så det kan jo være at det finnes en odde maskin der ute et sted med litt for stor 3,5″ holder, evt at de to maskinene jeg har prøvd har krympet. Jeg har montert både 3,5″ harddisker, floppydisker og en tape stasjon eller to i mitt liv, men har så langt ikke opplevd noen som fysisk ikke passer.

Edit: På tredje forsøk fikk jeg stappet leseren inn, riktignok fikk jeg bare festet den med en skrue på hver side og så viste det seg at den maskinen jeg hadde funnet ikke hadde noen intern USB-head 😛

edit igjen: Det fikk jeg stappet den på plass i et chieftec kabinett. Det mente også at en 3.5″ skulle være litt smalere og var ikke enig i hvor skruehullene for en frontmontert enhet skulle være, men nå henger den da på plass der på et vis…

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.