Word

For et par år siden pleide jeg å hevde at word er et utmerket program til å skrive brev opp til 3-4 sider i, en av tingene man ikke må finne på, er derimot å bruke mer enn et par av de avanserte funksjonene samtidig, hvor da et dokument på mer enn ca 10 sider i seg selv regnes som avansert.

Men tiden går, word er oppdatert, så man kan jo håpe, men…

Word har herpa nok et dokument

Jeg jobbet på dokumentet en dag, lagret det, og åpnet det neste dag da jeg kom på jobb, tok en utskrift og dermed… At word klarer å spise opp sine egne kryssreferanser får så være, men at hele linjen helles sammen mot venstre marg var en ny variant. Og ja, What You See Is What You Get, så utskriften var identisk..

Ja riktig, dokumentet har ligget over nyttår, og siden det er et datostempel i bunnteksten, teller vel det som en avansert funksjon da…

  • Automatisk nummerering av figurer og tabeller
  • Bilder på et par mega
  • Kryssreferanser til autonummererte bilder og tabeller
  • 8 siders dokument
  • Deler av dokumentet i landscape for å få plass til en tabell

jaja, hvem som helst burde jo ha vett til å forstå at den slags ikke går an i 20056.

Ved nærmere ettersyn var det “normal”-stilen som hadde gått dukken og da jeg endret den til 1 pkt sperring og så tilbake til normal tegnavstand, så ikke lenger dokumentet ut som om noen hadde ristet det litt for hardt med ryggen ned og kryssreferansene kom tilbake igjen, men det er jo ikke så man får inntrykk av at det er god kvalitetssikring av programmet….

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.