Nye musikkanskaffelser

Ting krangler – til riktige tider…

Først var det forsterkeren, en liten Sansamp-forsterker jeg kjøpte brukt for noen år siden. Plutselig var forforsterkeren fullstendig upålitelig, jeg kunne koble bassen rett inn på effekt-retur, men da både mistet jeg tonekontroller, gainkontroll og en god del volum. Så var det ‘big-sound’ bassen som plutselig var helt død, må ha vært noen lettreparerbare kontaktproblemer, men jeg kom aldri i gang med å få gjort noe med den.

Så får jeg høre at Jens skal selge sin gamle Trace Elliot Commando 100W forsterker og rett etterpå sender jobben meg til Quebec hvor jeg finner en bass til 200 CAD hos Contact musique i Quebec. Så da så…

Ny barracuda bass til venstre, min gamle fretless cimar til høyre, Trace Elliot bak

Ny barracuda bass til venstre, min gamle fretless cimar til høyre, Trace Elliot bak

This entry was posted in Selvspilt. Bookmark the permalink.