Prøvespilling

Endelig, sist torsdag (26. mai) kom jeg hjem fra Stockholm og bassen hadde kommet til Østerås.

Etter bilder hadde jeg regnet med at den var omtrent like stor som en normal akustisk gitar, men den er faktisk et drøyt hode lengre enn både den gamle Alhambra nylonstrenggitaren min og Ibanez stålstrengeren

Morgan AB05 og Alhambragitaren

Jeg var ørlite skeptisk etter prøvespilling, men fikk tatt den med til Strålevernet og lot Håvard (fra KongLer) og Jens prøvespille. Med det de fikk til, var det tydelig at de ulydene jeg hadde fått til var min og ikke bassens skyld. Etter å ha øvd en del mer har det ganske riktig blitt bedre.

I går kveld spilte jeg gjennom det meste jeg har av noter, fant ut av bassgangen i ‘Katt og Kaniner’ og kom på Woodoo, som jeg vel spilte ca 48 ganger… Ikke dumt å være alene hjemme (vel på kvelden i hvert fall) med et nytt instrument i huset

This entry was posted in Selvspilt. Bookmark the permalink.