Dnb i farta

Dnb vil ta sin del av julehandelen og sender ut gode tilbud:

“Nå kan du øke kreditten med 30 000 kroner på kortet ditt
Enkelte måneder er mer krevende økonomisk enn andre, og da er det praktisk med en fleksibel kreditt. Nå gir vi deg mulighet til å øke kredittbeløpet.

Du vil automatisk øke kredittrammen din med 30 000 kroner på ditt Leve MasterCard om du takker ja til dette tilbudet. Tilbudet er gyldig til 6.desember 2013.

Husk at du med Leve MasterCard kan få saldo via SMS eller kontofon på 04800. SMS-tjenester kan du sette opp her i nettbanken.

Priseksempel Leve Mastercard
Nom.rente 18,60 % / eff.rente 27,26%, 15 000 kroner o/12 måneder. Totalt 16 819 kroner. Prisen er per 01.01.13 og kan endres.
Ja takk, jeg vil øke kredittrammen med 30 000 kroner på mitt Leve MasterCard ”

Det er jo interessant at det eneste svaralternativet er “Ja takk” – “Jeg kjenner min økonomi og kunne ikke drømme om å potensielt øke kredittkortgjelden” er ikke noe alternativ. Dnb kjenner nok min økonomi vel så godt som jeg gjør selv og de vet at de gangene jeg har av forskjellige mer eller mindre gode grunner har makset ut kredittkortet har jeg brukt lang tid på å betale tilbake. Men selvfølgelig, det er jo glimrende for dem – ikke noe er bedre enn å kunne skrape inn fra kundene med 27.26% effektiv rente.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.