Bassbestilling

Man kjøper jo egentlig ikke instrumenter uprøvd, men jeg har nå engang i dag bestilt en Morgan AB-05CE akustisk bassgitar fra Tonica musikk i Mandal. (ikke tidenes mest overbevisende websider, men god service.) Med bedriftspakke koster det 150,- å få sendt den, så om den i værste fall blir returnert, så kommer ikke prisen noe nevneverdig over det jeg ville ha betalt i bensin for å ta en titt på (og ikke minst lytte til og kjenne på) en tilsvarende som ble solgt privat på Jessheim, tidsforbruk nevnes ikke i denne sammenhengen, men er vel i favør av telefonordrekjøp. Nå blir det et par spennende dager i påvente av at posten kommer på jobben…

(Glede seg)

Må bare nevnes at jeg ble imponert over responsen fra Tonica. Jeg sendte en mail ca kl 7 om morgenen 17. mai, en halv time senere hadde jeg et svar!

Mange mener at et slikt instrument bør ha et navn, jeg vet nå ikke, men den skal i hvert fall ikke hete Kane. Siden den ble solgt som B-vare (litt riper etter demobruk) kan kanskje B-bassen være et passende navn?

This entry was posted in Selvspilt. Bookmark the permalink.

1 Response to Bassbestilling

  1. morten says:

    Må bare følge litt opp her… Svarene i første runde kom jo kjapt, men så… Jeg bestilte bassen på onsdag, men først på lørdag klarte de å få den til posten, så sent at den ikke ble registrert inn før mandag morgen… så nå sitter jeg her på mandag kveld, fortsatt uten noen bassgitar…. hmpf!

Comments are closed.