Masebank

Stort sett er jeg rimelig fornøyd kunde i sparebanken nor, i hvert fall ikke så misfornøyd at jeg gidder å gjøre noe med det. Men, fra tid til annen vet de å provosere grundig.

Jeg har et kredittkort gjennom banken med en gitt kredittgrense, kjekt å ha, selv om faren er jo alltid at det et slikt kort gjør er å flytte ‘gulvet’ ned med kredittgrensen, av og til har jeg slike tendenser, stort sett klarer jeg å få det opp i null når lønnen kommer inn.

Imidlertid, til stadighet får jeg tilbud fra banken om at jeg kan få økt kredittgrensen min med 50%. Ærlig talt, kjære bank, dere har da oversikt over økonomien min, hva har dere med å mase med at jeg skal øke kredittgrensen? Enten er kreditten langt fra å være oppbrukt, det betyr da at jeg ikke trenger mer kreditt, eller så er kreditten kronisk nesten oppbrukt, og i det tilfellet kan det vel gjerne være at jeg ikke bør ha mer kredit. Dagens beløp er passende til å være buffer og jeg blir like irritert hver gang banken blander seg inn i min økonomistyring pusher for at jeg skal øke kredittrammen min.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.