San Francisco

Siden jeg neppe skal til SF igjen på en god stund, tar jeg sjansen på å fortelle at jeg bodde første natten, og har reservert for siste natten på Castle Inn. Et knøttlite hotell med ok rom, genial beliggenhet, relativt lave priser og strålende service.

Det er 9 timers tidsforskjell hjemmefra og hit, men det har ikke gått så aller værst. For å rekke flyet på Gardermoen, sto jeg opp kvart på fire, eller da 18:45 SF-tid. Så da var trekk nummer en å ikke sovne igjen med en gang. Jeg klarte det og fikk sove endel på flyet Amstedam – San Francisco (hva ellers er det å gjøre på en 11-timers flyreise?) Det satt en sak inne i hodet mitt som sa at det var leggetid da jeg kom fram ved totiden lokalt, men jeg klarte å overhøre den for noen timer.

Været her er omtrent som godværsdager i Oslo i mai, men man kan jo se på lyset at vi er omtrent på høyde med Madrid. Det er riktig at byen er bratt, ihvertfall sammenliknet med en del andre storbyer, men noe så ekstremt, er det da ikke. Mye av byen er bygget med mennesklige dimensjoner, hus opp til 4-5 etasjer, mye liv i gatene, men sikker en stor andel turister (hvori opptatt undertegnede). Jeg gikk i en turistfelle i går, spiste chowder (fiskesuppe) på Blue Mermaid rett ved Fisherman’s wharf. Tror den kan være bedre andre steder…

Det er vel neppe så mye å finne på ute i Pleasanton hvor vi skal være møtedagene, men det er jo en halvtimes reise med bart inn til sentrum.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.