Rikstv – paybacktime!

Jeg er ikke helt sikker på om vi er kunde i rikstv, men de driver nå og ringer fra tid til annen, jeg slenger på røret, andre i familien lar seg overtale, men sjelden har vel telefonsalg vært mer mislykket for selgeren. Noen synes det å betale x kr i måneden for flere kanaler med en gratis ny digitalmottaker på kjøpet og hjelp til oppkobling hørtes bra ut – vel jeg må vel innrømme at jeg i mange tilfeller regnes som en ikke-TV-fundamentalist.

Mottakeren kom i posten og noen dager etter kom montøren. Etter å ha svimet omkring i hagen med måleinstrumenter som en annen lisenskontrollør måtte han bite i det sure eplet, nei, her var mottakerforholdene for dårlige, vi kan faktisk ikke ta inn det vi skulle betalt for. Montøren måtte returnere med uforrettet sak og mottakeren ble returnert.

Hevnen er søt -får se om de klarer å få oss ut av systemet på en bedre måte enn sist.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.